keskiviikko 18. elokuuta 2010

Kukkasia.. jälleen :>

Tälläset tein.. Yritin ensin et oiin tehny jotain mustalla, mut ei se sit onnistunu ja nyt jäi tosi tyhmästi tota mustaa lakkaa kynsien ympärille, varsinki oikeenpuolimmaisen käden kynsiin. Se on tosi tyhmän näkönen, mut ehken kuole siihen.


Kuten varmaan moni jo tajuaakin, töpöttelin pinkkiä alle ja siihen päälle piirsin tollaset kukkaset pikasesti tänään. Eilen illalla valvoin myöhään ja yritin vääntää jotain "hienoa".. Enpä onnistunu ja sen sijaan tein tän manikyyrin alun ja tänään tein loppuun. Tästäkin manikyyristä luovun varmasti parin päivän sisällä, viikonloppuna viimeistään.. Oisko ideoita mitä voisin tehdä seuraavaks? Jotain vähä haastavampaa ku tälläset tyhmät kukkaset ;D Kommentit on kivoja, joten niitä kehiin ;) Kiitooos!

1 kommentti:

  1. Tee joku sellainen selvä kauas erottuva töpöttely, vaikka valkoisella pohja ja töpöttely mustalla tms. Sitten laitat valkoisella konadilla kynsien mustaan osaan jotakin ja valitset jonkun yhden värin vielä ja sillä teet jotain pieniä perhosia tai kukkia konadilla vielä päälle ja sitten viell jtn hienoa pientä, vaikkapa saman värisiä pikku kiilteitä/timantteja mitä ne perhoset ja kukkaset.. Tajusitkohan tästä yhtään mitään? xD

    Nää kukka kynnet on kanssa hienot.

    Kiva juttu, että palasit blogitus tauoltasi! Odotinkin jo. (:

    tv. cherry/Kuparitie/memmu ~

    VastaaPoista