lauantai 14. elokuuta 2010

Kesäloma ohi!

tsuitsaittsukkelaan meni seki loma.. Koulu alko tän viikon tiistaina ja eiköhän kohta ala jo arki rullaamaan suht normaalisti, oor NOT. Mä en osaa yhtää lähtee ajoissa kouluun, aina on kiire ja ootan vaa sitä päivää et oikeesti myöhästyn ! :D Mutta, syy miksi tätä raportoin on se, että nyt kun koulu taas alkoi ja rupeaa palailemaan normaali rytmi ja sillai niin alan taas pikkuhiljaa pyörittämään tätä blogiakin! :) JIPPII! eikö? Mun kynnet vaan ei oo tällä hetkellä kovin kehuttavan pitkät ja sillai ku just tossa pari viikkoo sit, tai ehkä vähä yli, leikkasin ne ihanihan lyhkäsiks, niin ettei tota valkosta osaa näkyny lainkaan. Sithän tää aika on menny niitä kasvatellessa! 

Hyviä uutisia on, et tein yhden manikyyrin kesällä sillai et otin jopa kuvan! Jeij! Seuraavaks voisin esitellä ne. Tein ne, kun olin Lempäälässä leirillä "ohjaajana" :'D Sen laatusetki on.
Hihii ! Tää oli pari viikkoo ennen tota ku päätin lyhentää kynnet totaalisesti. Kaikkihan näkee et tos on ihan perus siniset tipit ja lisäks tollai epätoivonen mustien viivojen rykmentti, jossa ajatus oli et ois kaks viivaa molemmil puolilla, mutta tottahan toki tämä tyttö menee ja ryssii ekasta kynnestä tuon toisen puolen viivat liian lähekkäin. Siitä syystä toisella puolella on siis kaksi ohutta viivaa ja toisella yksi hieman paksumpi. Pitihän tietysti saada vähä blingblingiä kehiin, joten laitoin noit hileitä pari per kynsi. Eipä täs mitään sen ihmeempiä!

Nyt jos saisin näihin nysäkynsiin värkättyä mahdollisimman pian jotain huisin jännää juttua nii ois kiva! Aattelin muuten nyt vihdoin ja viimein tehdä sen uuden blogin tänne bloggeriin, koska tää ei edelleenkään toimi niinku mä haluan. KIITOS BLOGGER <3 ja sen uuden bloginhan jo teinkin ;) tämä http://www.kk-aro2.blogspot.com/ !

2 kommenttia:

  1. Miten oot saanu käyttöön ton sun arvio: -jutun?!! Kerroo!! ja miten toi sun vanhas ei toiminut?!

    VastaaPoista
  2. Tuolta ylhäältä Ulkoasu -> sit siitä Blogitekstit kohdasta että muokkaa ja sieltä valkkaa sen semmosen jutun mis lukee eka jtn "kiva" tms. jotain sellasta. Siit katos tuo arvostelujuttu ja sinne ei pystyny enää tekee yhtäämitää muita muutoksia ku lisätä blogitekstejä.

    VastaaPoista