lauantai 8. toukokuuta 2010

Raikkaan vihreää..

Päätin, että nyt todistan sen, että niitä vappu kynsiin ostamiani kynsilakkoja voi käyttää johonkin muuhunkin :D Ja mielestäni onnistuin hyvin, ainakin vakuutin itseitseni ! hahah.. Mitä TE tykkäätte tosta vihreästä? Omasta mielestä se on just sellai kivan sävyinen vihreä :) tykkään siis ! Mietin pääni puhki tänään sitä millaset kynnet seuraavaksi.. Noita kukkakynsiä pidin melkein viikon, kun ei ollut aikaa tehdä uutta manikyyriä. Päädyin perus tippeihin ja valkosia viivoja nail art lakalla.. Aikas perus, mut oo mikä lopputulos ! :D haha, yksinkertanen on kaunista myös :) Päätin myös muuten, että otan väliaikaisen eron Konadista ! :p Niillä tehdessä kuluu älyttömästi kynsilakan poistoainetta ja itseasiassa sen haju aiheuttaa mulle migreeniä, nams ! Saas nähdä kauanko menee ku taas Konadia käytän..

9 kommenttia:

  1. anjovis - haha :D vaikkei ulkona oo yhtään kesäisen olosta ;<

    ssuperkata - tuo on Rimmelin lakka.. sävyä en nyt muista mut katsahdan sen myöhemmin? :))

    VastaaPoista
  2. itseasias löysin sen netistä :D Green Grass 260, ruohon vihreä

    http://www.yhteishyva.fi/kauneus_komeus/uutuustuotteet/rimmel_lasting_finish_kynsilak/fi_FI/rimmel_lasting_finish_kynsilakat/

    VastaaPoista
  3. Joo, kelasinkin että onkohan sama kuin minulla. Tosi kivat kynnet ! :)

    VastaaPoista
  4. Noi on kyllä tosi hienot. Työ yksinkertaisuus ja vihreä. Rakastan tuota vihreää, se on ihana. Voisit vesi marmoloida taas pitkästä aikaa :)

    / Sinikka, cherryd.

    VastaaPoista
  5. mulla ei oikeestaan tällä hetkellä oo lakkoja jotka oikee soveltuis tohon marmorointiin :D yrittäny monesti.. :)) mut täytyypi jatkaa yrittämistä jos vaik onnistais.

    VastaaPoista
  6. I likeee ! Ihanan pirteää ja kesäistä (:

    VastaaPoista