lauantai 22. toukokuuta 2010

Pilkkuja !


Näitä oon tehny monesti, mutta tykkään pilkullisista :D Enkä tähän hätään keksiny mitään uuttakaan, enkä jaksanu taiteilla Konadilla. Muutenki ku ulkona on vielä kiva sää ja näin nii siel suurimman osan ajasta oon eikä aikaa jää niin paljoa kynsille.. Oikeesti nää kynnet on enemmän vihreemmät, ku ne tässä kuvassa näyttää ihan sinisiltä.. Sellaset sinivihreät/turkoosi miten vaan.

Koitan edelleen pohtia niitä kevätjuhla kynsiä ! Jotain täytyis keksiä, tosin en tiedä vielä edes, mitä puen päälleni. :D

6 kommenttia:

  1. Wautsi, nää on hienot. :3 Millä teit pilkut kun noin hyvää jälkeä? pssää, nätti uus ulkka!

    VastaaPoista
  2. esme - kiva että pidät ! :)

    kuparitien - kiitti ! :> pilkut tein nuppineulan sillä pallopäällä :'D ja oot eka joka kommentoi uutta ulkkaa :p kiitos !

    VastaaPoista
  3. Ja vielä niistä juhla kynsistä. Värjää kynnet niin että ne vaalenevat kärkeen päin. Esim. Sininen, valkonen (asusi mukaan värit, vaikkapa). Ja kärkeen tee jtnkin Konad kuviota sillä tummemmalla värillä mitä siellä kynsinauhan luona on. <: Työläältä kuulostaa, mutta voisi näyttää kivalta!

    VastaaPoista
  4. Tosi hienoja kynsiä osaat tehdä! : )Itselläni ei riitä kärsivällisyys tehdä tälläisiä.. Mutta näitä pilkkuja voisin kokeilla kun nämä eivät taida kuitenkaan olla niin vaikeita tehdä.. : )

    VastaaPoista
  5. haha :) harjoituksen tulosta ! pilkut on tosi helppo tehdä ! jos ei sitä dotting toolia omista nii nuppineulan sillä "pallopäällä" saa tehtyä ihan pyöreitä pisteitä :)

    VastaaPoista