tiistai 25. toukokuuta 2010

Kynnet lyheni ! ja taas jotain yksinkertasempaa..


Jeps, päädyin taas siihen tulokseen, että nyt kynnet lähtee ! Ei tosiaankaa LYHYEKS, mutta jonkin verran lyhyemmäks. Ensin meinasin et pitäisin ne " naturelina " jonkun aikaa, mut taidanpas tehdä sen tän manikyyrin jälkeen.. Ja seuraavaks omiin kynsiin sit kevätjuhla manikyyri, josta en vieläkään ole varma. Mutta, oon lupautunu nyt parin kaverin kynnet lakkaamaan, jospa niistä saisi sitten kuvat otettua ja laitettua tänne blogiin :D haha, saas nähdä.

Liukuvärjäsin kultaista kynteen ja leimasin tuon kuvion Konad kuvalaatasta m57. Ei sen kummempaa tälläkään kertaa. Ensimmäinen kerta muuten, kun pääsen tuota kuviota kokeilemaan ! :) Mitä pidätte?

11 kommenttia:

  1. Oih, rakastan kultaisia kynsiä (--: Noiko muka lyhyet? Ei todellakaan.

    Upeaa työta, taas kerran : D

    VastaaPoista
  2. Ainakin itse ymmärsin, että lyhenee vasta tämän jälkeen.

    Jälleen kauniisti olet laittanut. Klikkaan kokoaika sivullesi ja katson onko jotakin uutta, mulla on joku pakko mielle käydä täällä joka kymmenes minuutti! :DD

    VastaaPoista
  3. Haha heti poistit arvostelujutut postausten perästä kun alkoi tulla jotain 6.

    VastaaPoista
  4. Itseasias en, tän blogin ulkka sekos ja parhaani täs teen et saisin ne takas. mua ei haittaa vaik kaikki arvostelut ois 6 :'D ei se mun maailmaa kaada jos tän blogin lukijat ei näistä pidä :) ite pidän, se on pääasia.

    VastaaPoista
  5. Anonyymi - eikä ollut edes pokkaa laittaa nimimerkillä tuota kommenttia? ;)

    VastaaPoista
  6. Miten saa muuten tehtyä ne jutut mitkä sulla siis on ollut, ne 10, 9, 8, 7, 6... Miten saa lisättyä??

    VastaaPoista
  7. siis ku menee otnne et muokkaa ulkoasua, nii Ssivuelementit, ja sieltä ja muokkaa sitä kohtaa " Blogitekstit " ja sieltä löytyy :DD

    VastaaPoista
  8. tf'än kautta tulin. hieno kuvio on. ite oon yrittäny tehä jotain pieniä kuvioita, mut mulla just se ongelma et vasemmalla kädellä oikeenkäden kynsiä on tuskaa. ainakin toistaseks :)

    VastaaPoista
  9. kyl sen oppii nopeesti ku harjottelee tekeen vasemmallakin ! toki ei tule täysin yhtä tarkkoja kuvioita ku oikeella, mutta sen ymmärtää kyl :)

    VastaaPoista