tiistai 30. maaliskuuta 2010

OI VOI..

nyt en oo esittelemäs mitään manikyyrihienouksia, vaan höpisemässä siitä kuinka mua ketuttaa ku ei oo varaa ostaa kaikkii hienoi kynsijuttuja ! :D voi jööses, ku oliski rahaa ! esimerkikshaluisin täs nää Konad laatat, voi jehna ku oliski kivaa :) tollasia koko kynnen peittäviä juttuja ! sit tollasta pitsireunaa, mähän keksisis vaikka mitä jännää !



voi jumpe ! mutku yksittäinen laatta maksaa sen 6,50€ ja noi kaikki kolme ois sit niinku.. (pitkä matikka).. öö.. 19,50€ ! HUI ! ei pysty.. ehkä täytyy aatella noi tärkeysjärjestykseen? :D öö, ihan varmasti täs ehkä jo ens kuussa, riippuu paljon mun täytyy käyttää rahaa vaatteisiin nii ostan ton ekan vasemmalta katsoen ! :) tosin, näitä oli eBay ssä jollai 5,50€ kait? siinä hujakoilla, mut ongelma on se, et ko. verkkokauppa on K-18 ! mut jospa sisko ois ihana ja rekisteröityis :p hitsi ku näitä Konad juttui en oo nähny missää Lahden kaupois tms. :s joutuu tilaan verkkokaupoista..

Tahtoisinpas muuten myös erilaisia siveltimiä ! Mut hei, nää on sentään jo 7,00€ KAPPALE ! menee jo ihan yli mun budjetin.. tollanen E tai D, en tiiä näetteks te siel sitä :D mut nii sellai ois kätevä, ei tarviis sit ees ostella noit Nail Art -lakkoja, ku tolla sais sit ihan jokasesta lakasta napattua? eikös ois kätevää !


Suoraan sanottuna, en kyl tiedä puolistakaan näistä siveltimistä et mitä niillä vois tehdä.. eBayssä oli tälläi 15 siveltimen paketti, 3€ ois maksanu ! voi elämä, miten siel voi olla noin halpaa? en tajua.


Sit löysin viel tällästäki kynsitarraa ! ihan ohutta, nois kuvissa näkyy noi viivat :D toi on kultasta tarraa.. mut tämänkin hinta on huima 5,00€ -> ei sovi mun budjettiini :D
" yllätys "..


Tähän sopii loistavasti sanonta:
" Haluaminen on halpaa. "

Mut mietin, pitäskö hommaa töitä, jotta sais palkkaa ja vois hommaa kaikkee kivaa kynsijuttuu ?

Oishan se ihan varteenotettava vaihtoehto !

1 kommentti:

  1. olipas se postaus taas joo, hei mun blogi vammaa, noi tekstit ei mee yhtään sinne minne ne haluisin ja entterit menee vammasesti :'>> mut nojaa.

    VastaaPoista