sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Noniin ! ostinpa oman ekan Konadini (:

Hei vain ! Nyt sain taas aikaiseksi ottaa kuvan nykyisestä kynsitarvike kokoelmastani sekä nykyisestä manikyyristäni. En olekaan blogia aikoihin päivitellyt, into meni ja sitten huomasin aina tekeväni jo uutta manikyyriä enkä ollut ottanut aiemmista kuvaa.. se siis jotenkin yksinkertaisesti vaan jäi. Ehkä innostun uudelleen tän päivittelyyn, kuka tietää. Alotetaanpa sitten sillä että kerron teille nykyisen tarvike kokoelmani, joihin sisältyy 29 kynsilakkaa.. vois olla hurjasti enemmänkin mun puolesta, mut on ne sen verran hintavia jos ostaa kamalasti kerralla ettei oikein sovi mun budjetilleni :'>

1.
tässä ovat siis kaikki tarvikkeeni. paitsi että eipäs olekaan ! " kynnen kiilottaja " -viilani jäi kuvasta.. no se ei varmaan haittaa ketään. Sillä siis tasotetaan kynnet päältä ja se edistää jtn kynnen kasvua ymym. suosittelen lämpimästi sellaisen hommaamista ! ei maksa ku jtn 2-3€ ->



2.tässä ovat kaikki koristelu tarvikkeeni. kerron kaikista erikseen. pinseteillä laitan kynteen strassit, meinaa ainakin noissa mitä nyt mulla on, nii on jo kynsiliimaa nokare alla nii pakko ottaa pinseteil se tosta muovista irti ;D
3.
lasiviila ! kannattaa hommata jos ei vielä omista. paljon parempi ku normaali viila. (s-market, 10,50€) vaikka on kallis, se on hyvä ostos koska se on kuitenki niin hyvä ja kestävämpi ku normaali "hiekka"viilat, tai mitä lie ovatkaan.. Sit ite käytän x-tran kynsilakanpoistoainetta. hyvää ja halpaa. miksi ihmeessä jostain kynsilakanpoistoaineesta pitäs maksaa rutosti jos sitä kuluu PALJON :D ainoo ongelma on nyt vaan se et tää ei oikein sovellu Konadin putsaamiseen, ku tää sisältää suolaölyä ja oon lukenu muiden blogeista et konadia putsattaessa kannattas olla öljytöntä..

4.
vaaleanpunainen tuikitavallinen lyijykynä ! sillä teen koristeet (pallot, kiemurat jne.) ja kiinnitän hileet ym koristeet. sen alapuolella on 3kpl erikokoisia siveltimiä, joilla teen myös joitakin kuvioita (en ole vielä oikeestaan käyttänytkään)




5.tuo purkki sisältää pieniä hileitä, joita käytän joihinkin manikyyreihini pieniksi koristeiksi, esimerkiksi kukan keskustaan ymym. (tiimari, 1,50€). seuraavaksi olisi (ei näykään kunnolla kuvassa) starrit, joita on jäljellä enää ihan pari kpl :'D hieman käyttänyt juu :p eli timantteja tuomaan kynsiinhieman "blingblingiä" :DD (anttila, ei voi muistaa hintaa pyöreesti ehkä siinä 7€ paikkeilla..) tuossa persikan värisessä(?) paketissa on ainokaiset kynsitarrani, enpäs ole ehtinyt käyttää vielä.. ne on sellaset kukka systeemit :D (seppälä, 1,95€)



6.KONAD ! tilasin viikko sitten ja sain tän viikon keskiviikkona postissa. Tilasin leimasin paketin, johon kuului tuo valkoinen Konad Special Nail Polish sekä yksi kuviolaatta (M2) ja leimasin ja "lasta" niille oli kyl hienommatkin nimet mut samapa tuo. (Cesarsshop, 9.90€) samalla tilasin tuon Konad Base Coatin (Cesarsshop, muistaakseni jtn 5,50€) ja mustan Konad Special Nailpolishin (Cesarsshoop, myös muistaakseni 5,50€) eli nuo Konad Special Nailpolishit on tarkotettu juurikin leimaamista varten, koska ne on paksumpia koostumukseltaan.. mut kyl jos itellä on jtn paksumpaa lakkaa nii neki käy. itellä ei taidakaan tällä hetkelä olla.

Kaikki varmaan ymmärtää etten rupee selittään jokaista kynsilakkaa erikseen? laitan kuvat ja jos jonkun lakan värikoodi ja hinta kiinnostaa nii kysäsehän :)


Esittelen manikyyrini nyt erikseen ! Ylempää löydät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti