sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Kaks manikyyriä !


Tää oli manikyyri, jonka tein ihan "randomilla" enkä pitäny tätä kynsissä muutakuin sen ajan mitä vei, että otin kuvan blogia varten.. En pidä näistä ihan hirveesti ite, joten tein heti perään uuden manikyyrin, mikä onkin tossa alempana. Pohjalla on sellainen vaaleasininen ja siihen päälle töpöttelin metallinsävyistä sinistä, joka on hieman tummempaa kuin tuo pohjalakka. Se toi siihen mukavan säväyksen! Peukalonkynnestä sen voi erottaakin, jos tarkkaan katsoo :) Sitten tein mustat tipit ja nuo viivat ja pilkut.. Se on ehkä hieman "suttuinen" ja sekava mun makuun :D jooops. Ehkä joku teistä tykkääkin siitä? 
Minä en ;)                                                                           
Tää manikyyri on enemmän mun makuun. :) Pohjalakkana käytin sellaista vaaleanbeigeä, joka ei tuo muutakuin sellaisen beigen säväyksen, joka korosti sitten tuota kultaista ja kuparinsävyistäruskeaa :) Tein kuparinsävyiselläruskealla tipit, pilkut ja rajasin tuon kultaisen "kaarevan viivan". Mielestäni suhteeellisen onnistunut tuotos :D Nää on itseasiassa vieläkin mun kynsissä, mutta juuri aattelin, että jos ehtisin tänään tehdä uuden manikyyrin, mikäli kokeisiin lukemiseltani ehdin ! :) Tsau, ja kommenttia kehiin? :)

1 kommentti:

  1. vautsivautsivau tykkään tosi paljon näistä sun kynsijutuista ja pakko myöntää et tätä blogii tulee kyl kyylättyy noin joka päivä tai joka toine päivä jos on jotai uutta tullu ! (= ♥ mutta siis joo tuosta vihreesininen manikyyristä en paljoa tykänny ,,, sevaa ei ny ollu mun mielee ,, :o muttamutta tuo toinen oli aivan ihana ja tykksin siit tosi paljon ! (= ♥

    VastaaPoista