torstai 8. huhtikuuta 2010

PITSIÄ JA RISTIKKOA !

Namnam, tykkään tooosi paljon ite tästä. En muista koska viimeks oisin ollu näin innoissani :'D Hitsiläinen, laitoin tilauksen TIISTAINA, ja se tuli jo nyt TORSTAINA ! :> ihan mahtavaa! mä sain mukana kans sellasen Konad vihkosen missä on niiden kaikkii noit tuotteita ja et miten niitä käytetään tms. JES ! tosi kiva piristys päivään, ku muuten on vähä sellai ankee olo ku kuume nousus :s ja lisä piriste oli viel et tänään paisto aurinko ja oli 13 astetta lämmintä iltapäivällä ! (: en malta oottaa et pääsen testaileen noita muitaki noista kahdesta laatasta ! ;o tulisko joku kynsiensä kanssa jotta saisin hieman lakkailla? 8)










Siirrytäänpä pölisemään ko. manikyyristä?
Eli käytin tilaamaani Konad kuvalaattaa (m57) ja siitä tuollaista ruudukkoa ja pitsikuviota. Alla on ihan vain Konad Base Coat.. ja valkoisella laitoin tuon ruudukon, ihan kärkeen "tipiksi" ja siihen kiinni tuon pisikuvion ;) ois ollu kyl ihan jees testata miltä se olis näyttäny jos joko ruudukko tai pitsi ois ollu eri värinen ku toinen on.. vaikka täs tapauksessa musta? mut tykkään näistä kyl hurjasti! :> oikeesti tuo ruudukko ois koko kynnelle tarkotettu, mut mä nappasin siitä vaa hieman lyhyemmän pätkän ja sillä sit (: ainiin, noissa on aina tos pitsin ja ruusukon "yhtymäkohdassa" tollaset hile hippuset ;) jotenki piti jotain erilaista saada ku pelkkää valkosta. noniin, eikun kommenttia kehiin eiksje? :)

5 kommenttia:

  1. ihanat <3 voit lakkailla mut kyllä!!! :D no ei nyt, mulla ei oo kynsiä

    VastaaPoista
  2. uaaa voi kun omatkin kynnet kasvais :'DD noi on ihanat!!<3

    VastaaPoista
  3. joo täällä on kans vapaaehtosia käsiä tarjolla :D

    VastaaPoista
  4. Mun kynnet on nykyää tollai "lyhyet" :'D no ei lyhyet, mut verrattuna siihen mitä ne yleensä on :D nii sit ku säädän kaikkee ja ne lohkee nii joutuu taas aina lyhentelemään ;D

    VastaaPoista